Tietoa

Suomen Perusta -ajatuspaja on perussuomalaista kansanliikettä lähellä toimiva poliittinen ajatuspaja. Suomen Perustan tarkoituksena on suomalaista kansanvaltaista yhteiskuntaa kehittävän yhteiskunnallisen tutkimuksen, keskustelun ja päätöksenteon edistäminen. Ajatuspaja harjoittaa tutkimus- ja julkaisutoimintaa, järjestää keskustelutilaisuuksia ja seminaareja sekä osallistuu yhteiskunnalliseen keskusteluun tuomalla esiin uusia mielipiteitä, näkökulmia ja ratkaisuja.

Ajatuspajan keskeisiä tutkimusaiheita ovat maahanmuuttoon liittyvät kysymykset ja ajatuspaja on tutkinut laajasti maahanmuuton julkisen talouden vaikutuksia. Toinen keskeinen painopiste on Euroopan integraatioon ja eurovaluuttaan liittyvät kysymykset. Ajatuspaja on lisäksi julkaissut analyysejä ja raportteja laajasti erilaisista yhteiskunnallisista kysymyksistä aina ulkopolitiikasta ja kielipolitiikasta sukupuolikysymyksiin ja mediaa käsitteleviin julkaisuihin.

Suomen Perustan yleisesite:

Suomen Perusta flaijeri

Julkaisut

Kaikki Suomen Perustan  julkaisut ovat luettavissa ajatuspajan verkkosivuilla. Julkaisuissa esiin nousseisiin ajatuksiin voit tutustua myös teemasivuilla:

Maahanmuutto ja monikulttuurisuus

Euroopan integraatio

Talous ja politiikka

Ajatuspajan julkaisuja voi tilata toiminnanjohtajalta sähköpostilla simo.gronroos(at)suomenperusta.fi

Toiminnanjohtaja

Simo Grönroos

040 664 9017 / simo.gronroos(at)suomenperusta.fi


Maahanmuutot ja Suomen julkinen talous

Samuli Salminen

tutkija

041 721 3396 / samuli.salminen(at)suomenperusta.fi

Suomen Perusta -säätiön hallitus

Matti Viren (pj.)

Matias Turkkila (vpj.)

Asseri Kinnunen

Kai Järvikare

Ville Vähämäki

Juho Eerola

Juhani Huopainen

Yhteystiedot:

Suomen Perusta -ajatuspaja
Kansakoulukuja 3 B
00100 HELSINKI
www.suomenperusta.fi

Facebook: Suomen Perusta -ajatuspaja

Twitter: Suomen Perusta
Suomen Perusta -ajatuspaja on saanut toimintaansa varten avustusta opetus- ja kulttuuriministeriöltä ja Perussuomalaiset rp:ltä