Uusi kirja

Suomen talous ja talouspolitiikan linja – miten Suomi saadaan uudelleen nousuun?

Suomi on tippumassa Euroopan vahvojen talouksien joukosta. Julkiset menot suhteessa bruttokansantuotteeseen ovat kohta Euroopan unionin korkeimmat. Veropolitiikka on ollut jo vuosia hapuilevaa, työllisyysaste on ylivoimaisesti Pohjoismaiden alhaisin ja teollisuus liputtaa vauhdilla ulos Suomesta.

Nykyään yrittäjänä ja konsulttina toimiva valtiotieteen tohtori Heikki Koskenkylä on seurannut aktiivisesti Suomen taloutta ja rakenneuudistuksista käytyä keskustelua. Suomen Perusta- ajatuspajan kirjassa Suomen talous ja talouspolitiikan linja – miten Suomi saadaan uudelleen nousuun? Koskenkylä käy läpi Suomen talouden tilaa ja esittää omat teesinsä siitä, miten Suomi saadaan uudelleen nousuun.

Kirjan julkistamistilaisuus järjestetään Ostrobotnian (Museokatu 10) Baarikabinetissa (3. krs) torstaina 10.4. klo 9 – 11. Tilaisuudessa Heikki Koskenkylä esittelee teoksensa ja kirjan teemoista ovat keskustelemassa Palkansaajien tutkimuslaitoksen johtaja Seija Ilmakunnas, Elinkeinoelämän tutkimuslaitoksen johtaja Vesa Vihriälä sekä Turun yliopiston taloustieteen professori Matti Virén.

Tilaisuuteen on vapaa pääsy, tervetuloa!